Asfalt çalışması gece gündüz devam ediyor

Ayaz: Asfalt çalışması gece gündüz devam ediyor

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: “Serdar Mahallesi’nde son 10 gündür yoğun bir şekilde devam eden asfalt çalışmalarını gece, gündüz devam ediyor”

Başiskele Belediyesi, vatandaşların ulaşım ağını güçlendirmek ve ulaşım kolaylığını daha da rahat sağlaması için başlattığı yol genişletme, açma ve kaldırım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Program kapsamında her gün gerçekleşen bu çalışmaların alt yapısı tamamlandıktan sonra cadde ve sokaklar tek tek asfaltlanıyor.

Başiskele Belediyesi Başkanı Hüseyin Ayaz, başkan yardımcılarıyla birlikte son olarak Serdar Mahallesi’nde 200 metre uzunluğundaki İbrahim Hakkı Caddesi’ndeki gece de devam eden asfalt çalışmalarını takip etti. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mesai mefhumu gözetmeksizin sıcak ramazan akşamlarında gece gündüz asfalt serim işini aralıksız sürdürüyor. Bu çalışma vatandalar tarafından da takdirle karşılanıyor.

Reklam
Reklam

Başkan Hüseyin Ayaz yol ve asfalt çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “ Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Serdar Mahallesi, asfalt çalışmaları bittiğinde gerçekten şık ve modern bir görüntüye kavuşacak. Komşularımıza; genişletilen, kaldırımları yenilenen ve asfaltlanan yeni yollarımız şimdiden hayırlı olsun. Başiskele halkı her zaman en güzellerine layık” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: