Asfalt Plent Sahası Hazırlanıyor

Kilis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Özel İdare tarafından kurulma çalışmaları devam eden...

Kilis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Özel İdare tarafından kurulma çalışmaları devam eden Asfalt Plent Tesisi alanında incelemelerde bulundu.

Genel Sekreter Mustafa Bolat, Plent tesisinin kurulacağı alanın zemin hazırlama çalışmaları hızlı bir şekilde sürdüğünü belirterek, “İhalesi 1 ay önce yapılan ve imalatçı firma tarafından yapımında sona gelinen 60 ton saat kapasiteli asfalt plent tesisinin yerleştirileceği alanla ilgili zemin düzenlemesi, İl Özel İdaresi ekiplerince yürütülüyor. Önümüzdeki günlerde montajına başlanacak olan ve 850 bin TL. bir bedele mal olacak tesisin 1 Haziran'da işletmeye açılması planlanıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz