Asfalt şantiyesindeki yangın ucuz atlatıldı

Kırıkkale-Kayseri karayolu Keskin yakınlarında bulunan Polka isimli özel bir asfalt şantiyesinde çıkan yangın söndürüldü.

Şefik Polat'a ait Polka Asfalt Şantiyesi'nde, asfalt kazanlarının alt kısmında yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyümesi üzerine şantiye yetkilileri durumu itfaiyeye bildirdi. Kırıkkale ve Keskin Belediyeleri ile Makine Kimya Endüstrisi Kurumu ve Tüpraş'a ait itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alınan yangın, yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı.

Yangının yedek depolarda bulunan motorin tanklarına sıçramaması için yoğun güvenlik önlemleri alınırken, yapılan çalışma sonucu yangın söndürüldü.

Reklam
Reklam

Yangın sırasında polis ve jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldı.

Maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: