Asfaltı Tamamlanan Çukurkaya Grup Köy Yolu Trafiğe Açıldı

Darende ilçesinde yapımı tamamlanan Çukurkaya grup köy yolu ulaşıma açıldı.

Darende ilçesinde yapımı tamamlanan Çukurkaya grup köy yolu ulaşıma açıldı.

Çukurkaya Köyünün yanı sıra ilçeye bağlı Hacılar ve Baytarbağı Mahallelerindeki vatandaşların da faydalandığı yolda incelemelerde bulunan Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, kış gelmeden vatandaşların büyük bir sıkıntıdan kurtulduğunu söyledi.

10 kilometrelik grup yolundaki asfaltlama çalışmasının tamamlandığını belirten Aktaş, trafiğin güzergah üzerinden verilmeye başlandığını bildirdi.

Yolun tamamının yeniden düzenlendiğini anlatan Aktaş, vatandaşların yolun açılmasını uzun süredir özlemle beklediği ifade ederek, "Bin 600 ton mıcır ile bin 200 metreküp malzeme nakliyle yol güzergahında düzenleme yapıldı. Yolun yapımına İl Özel İdaresi'nin yanı sıra Kaymakamlık, Belediye, Hulusi Efendi Vakfı, Hacılar HES Elektrik Santrali, hayırsever Kamil Akgül ve vatandaşların katkısı olmuştur. Vatandaşlarımız yazın toz, kışın çamurdan kurtulmuşlardır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Yolun hizmete açılması nedeniyle Hacılar Sıragoz Mahallesi Muhtarı Hatem Kaçaman da yemek vererek, yetkililere teşekkür etti.

Açılış törenine, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Ahmet Eren, İlçe Özel İdare Müdürü Savaş Kazancıoğlu, İlçe Müftüsü Ahmet Varol, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İnci, Özel İdare çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: