Asgari Ücretli Garsonlar Buldukları Bileziği Sahibine İade Etti

Kütahya Simav’da belediyenin işlettiği Eynal Kaplıcalarında görevli garsonlar Aqua Parktaki Düğün Salonunda buldukları 20 bin...

Kütahya Simav’da belediyenin işlettiği Eynal Kaplıcalarında görevli garsonlar Aqua Parktaki Düğün Salonunda buldukları 20 bin TL değerindeki bileziği sahibine iade etti.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, örnek davranış sergileyen garsonları tebrik etti, ayrıca ödüllendireceğini bildirdi.

Trabzonlu Gülşah ile Simavlı Yaşar İnce geçtiğimiz gün Aqua Parkta yaptıkları görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Gelin ve damat yakınları ve davetliler tarafından takı yağmuruna tutuldu. Merasim bitiminde takılan takıları topladıktan sonra evlerine dönen düğün sahipleri 20 bin TL değerindeki bileziği salonda unuttu. Kimsenin fark etmediği bilezik bir gün sonra sabah saatlerinde düğün salonunu temizlemek için gelen garsonlar Mehmet Coşkun ve Faruk Yeşiloğlu tarafından bulundu.

Reklam
Reklam

Garsonlar durumu İşletmeye bildirdi. İşletme daha sonra telefonla damadın babası Kadir İnce’ye ulaşarak salonda bilezik bulduklarını bildirdi. 20 bin TL değerindeki bilezik daha sonra İşletmeye davet edilen damadın babası Kadir İnce’ye teslim edildi.

Garsonlara teşekkür eden İnce, “Bu zamanda böyle bir dürüstlük bizleri çok memnun etti. Açıkçası biz bileziği unuttuğumuzdan bile haberimiz yoktu. Sabah saatlerinde İşletmeden düğün salonunda bilezik bulduk yönünde telefon alınca çok şaşırdık. Yaptığımız araştırmada gelinin yakınları tarafından takıldığını öğrendiğimiz 20 bin TL değerindeki Trabzon Hurması bileziğin salonda unutulduğunu anladık. Bu zamanda böyle bir dürüstlük örneği bizi mutlu etti. Asgari ücretle çalıştıklarını öğrendiğimiz garson arkadaşlarımız başta olmak üzere Eynal Kaplıcaları İşletmesine ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

Simav’ın DP’li Belediye Başkanı Kasım Karahan dürüstlüklerinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirttiği garsonlar ile işletme personeline teşekkür ederek kendilerini daha sonra ödüllendireceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Karahan, “İşçilerimizin tamamıyla gurur duyuyorum. Görevlerini her zaman özverili ve dürüst olarak yerine getiriyorlar. Kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: