ASGD’den Dündar’a Fair Play Ödülü

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Merkezi (ASGD) Yönetim Kurulu, spora ve sporcuya verdiği desteklerinden ötürü...

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Merkezi (ASGD) Yönetim Kurulu, spora ve sporcuya verdiği desteklerinden ötürü Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a fair play ödülü verdi.

ASGD Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, gerek tesisleşme gerekse 2 bini aşkın lisanslı sporcuyu bünyesinde barındırıp desteklemesi dolayısıyla Dündar’a teşekkür etti. Erdoğan, ASGD’nin 20. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla fair play ödülleri verme kararı aldıklarını, bu ödülünün ilkinin de sporun gelişmesi ve kitleselleşmesine öncülük eden kent yöneticilerine verildiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Dostluk, kardeşlik ve barışın sembolü fair play ruhunun gündemden düşmemesi gerektiğinin altını çizen Erdoğan, “Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar, spor alanında çok önemli yatırımları Bursa’ya kazandırdı. Osmangazi Belediyespor’da binlerce gencimiz spor yapıyor ve başarıdan başarıya koşuyor. Spora ve sporcuya büyük destek veren Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da Bursa’nın spora yatırımda en önde olan illerden biri olduğunu söyledi. Osmangazi Belediyesi olarak onlarca spor tesisini ilçeye kazandırdıklarının altını çizen Dündar, Osmangazi Belediyespor bünyesinde 2 bini aşkın gencin lisanslı spor yaptığını, Türkiye ve Avrupa çapında başarılar kazandıklarını aktardı. Bursa’daki spor tesislerinin en verimli şekilde ve tam kapasite ile çalışmasını istediklerini anlatan Dündar, gençlerin geleceğe daha iyi ve sağlıklı yürümeleri için spora yönelmelerinin büyük önem taşıdığını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz