Asi ve Binbir Gece'ye ne olacak?

Basında çıkan çeşitli haberler Asi ve Binbir Gece dizisi fanatiklerini üzmüştü. Kanal D Genel Müdürü İrfan Şahin, fanatik izleyicileri sevindirecek açıklamalar yaptı.

Binbir Gece dizisinin galerisi için tıklayın...

Asi dizisinin galerisi için tıklayın...

İrfan Şahin, CNNTÜRK'te ekrana gelen Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Full Ekran' programının konuğu oldu. Televizyon gazetesi'nin haberine göre, 2-3 haftadır medyada çıkan haberleri takip ettiğine değinen İrfan Şahin, telefonunun 24 saat açık olduğunu ve isteyen medya mensubunun kendisine ulaşabileceğini ifade etti. Şahin, Binbir Gece dizisinin yayından kaldırılacağı ve Asi'nin de 2 haftada bir yayınlanacağı şeklinde çıkan haberleri yalanlayarak, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

Binbir Gece dizisinin galerisi için tıklayın...

Asi dizisinin galerisi için tıklayın...

"Hiç ilgisi, alakası yok. Yani, 'İşte Binbir Gece'yi kaldıracağız'... Hayır kaldırmayacağız. Geçenlerde bir gazetede var, 'Asi 2 haftada bir'... Hayır 2 haftada bir yayınlamayacağız. Biz Kanal D olarak şu andaki prensibimiz, bütün programlarımızı aynen korumak.

Binbir Gece dizisinin galerisi için tıklayın...

Asi dizisinin galerisi için tıklayın...

Hatta daha yeni programlar yapmayı planlıyoruz." Basında çeşitli haberlere konu olan Binbir Gece dizisinin sezon sonuna kadar devam edeceğinin altını çizen İrfan Şahin, "Seyircimiz müthiş hikayelerle diziyi izlemeye devam edecek" diyerek tüm tartışmalara nokta koydu. Şahin, hiçbir diziyi de 15 günde bir yayınlamak gibi bir düşüncelerinin olmadığının altını çizdi. Programların kaldırılabilmesi için reklam gelirleri, reyting, beklentileri karşılayıp karşılamama gibi kriterlere baktıklarını anlatan İrfan Şahin, "Şu ana kadar hiçbir programı ekonomik kriz dolayısıyla kaldırmadık" dedi.