ASİAD Başkanı Oğuz: Sorunların Çözümü Için, Kurumlarla Diyalog Içinde Olacağız

Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Emin Rıdvan Oğuz şehrin sorunlarının çözümü için kurumlarla...

Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Emin Rıdvan Oğuz şehrin sorunlarının çözümü için kurumlarla sürekli diyalog içinde olacaklarını belirtti.

ASİAD tarafından dernek merkezinde kurum müdürleri ve temsilcilerine yemek verildi. Kurum Müdürleri ASİAD yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulundu. ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emin Rıdvan Oğuz , değerli kurum müdürlerine sahip olmasından dolayı Mersin'i çok şanlı bulduğunu belirtti. Gerek ortaya koyulan başarılı çalışmalar ve sonuçların, gerekse kurumların arasındaki birlik ve dayanışma içerisinde yürütülen ortak projelerin, bunun en büyük göstergesi olduğunu ifade eden Oğuz, "Mersin ASİAD yeni yönetim kurulu olarak 2 Ocak itibariyle bu önemli vazifeyi üstlenmiş bulunuyoruz. Böylesine önemli ve güzel bir görevi ifa edecek olmanın yanında sorumluluğumuzun da ne kadar önem arz ettiğinin bilincindeyiz." dedi.

Reklam
Reklam

Dernek olarak ekonomik alanda faaliyetlerine hız kesmeden devam edeceklerini dile getiren Oğuz, bunun yanı sıra kent sorunlarının çözümü ve kalkınmasına yönelik kurumlarla sürekli diyalog halinde olacaklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: