ASİAD, Çınar Okuma Salonu'nun fedakar öğretmenleriyle biraraya geldi

Afşin Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) üyeleri, Afşin de faaliyet gösteren Çınar Okuma Salonu'nda eğitim...

Afşin Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) üyeleri, Afşin de faaliyet gösteren Çınar Okuma Salonu'nda eğitim veren fedakar öğretmenlerle akşam yemeğinde bir araya geldi.
ASİAD Başkanı İlyas Sarı, ASİAD Onursal Başkanı Fikret Kılınç, Genel Sekreter Mehmet Ergin,Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını ASİAD Bakanı İlyas Sarı yaptı.
Başkan Sarı, "Afşin de dar gelirli ailelerin çoçuklarından oluşan 312 öğrenciye ücretsiz SBS hazırlık kursu veren, imkanı olmayan öğrencilerin elinden tutup onlara okumaları için çok güzel imkanlar sunduğunu, bunu da Fedakar öğretmenlerle yaptıklarını .Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın tek yolunun eğitimden geçtiğini bilen bir toplulukla beraber olmaktan gurur duyuyorum. Bunun için Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak gerekiyor. Bu eşitliği sağlamak amaçıyla hiçbir karşılık beklemeden ücretsiz eğitim ve öğretimlerinde yardımcı olan bu yerler, çok başarılı ve topluma faydalı fertlerin yetiştirilmesine vesile olacaktır.buda Afşininmizin ve ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkmasını sağlayacak, Buralarda fedakarca öğretmenlik yapan öğretmenleri tebrik ediyor ve öğrencilerin her zaman başarılı olmasını diliyorum." diye konuştu.
Çınar Okuma Salonu Gönüllü Sorumlusu Mehmet Karakaş da, "Okuma salonlarına maddi destek sağlayan öğrencilerimizin doküman ve kitaplarını karşılayan; Afşinli hayırsever işadamı ve esnaflara teşekkür ediyoruz. Bize göre asıl kendileri büyük bir iş yaptılar. Öğrencilerimizin okuması için hiçbir maddi fedakarlıktan kaçınmadılar. Buraya gelen öğrencilere yardımcı oluyoruz. Onların başarısını gördükçe daha çok mutlu oluyoruz." şeklinde konuştu.
Toplantının ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler .

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz