Aşık Gülabi Kaymakam Şahin’i Ve Başkan Uzunkaya’yı Ziyaret Etti

Sungurlulu Halk Ozanı Aşık Gülabi, Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin’i ve Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya’yı makamında...

Sungurlulu Halk Ozanı Aşık Gülabi, Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin’i ve Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya’yı makamında ziyaret etti.

Aşık Gülabi ziyaret esnasında Sungurlu’da önümüzdeki günlerde çekim yapacaklarını belirterek, “Barış TV’de Cuma akşamları canlı yayınlanan ‘Gönül Bahçesinden’ programını 14 Haziran Cuma günü halkında katılımıyla Sungurlu’da çekeceğiz. Güzel bir program olacağına inanıyorum” dedi.

Kaymakam Şahin’de, Aşık Gülabi lütfedip ziyarette bulundular, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Aşık Gülabi gibi bir üstadı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya ise, “Sayın Aşık Gülabi lütfedip ziyarette bulundular, kendilerine nazik düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: