Aşık Veysel Caddesi’nde 1’inci Etap Tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aşık Veysel Caddesi’nin asfaltlama çalışmalarında Gazi Bulvarı’ndan Termesos Bulvarı’na geliş yolunu tamamladı....

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aşık Veysel Caddesi’nin asfaltlama çalışmalarında Gazi Bulvarı’ndan Termesos Bulvarı’na geliş yolunu tamamladı. İkinci etap kapsamında Termessos Bulvarı’ndan Zeytinköy Kavşağı’na kadar olan bölüm trafiğe kapatılarak asfaltlanacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin Kızılırmak Caddesi ile Gazi Bulvarı arasındaki Aşık Veysel Caddesi’nin eskiyen ve bozulan asfaltını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Trafik sorunu yaşanmaması amacıyla etaplar halinde gerçekleştirilen asfalt çalışması kapsamında ilk olarak Aşık Veysel Caddesi’nin Yeşildere Mahallesi ile Doğuyaka Mahallesi arasından geçen Gazi Bulvarı’ndan Termessos Bulvarı’na geliş yolu asfaltlandı.

Reklam
Reklam

8 BİN TON ASFALT DÖKÜLECEK

Çalışmalar kapsamında ilk olarak eski asfalt kazıldığı caddeye sıcak asfalt döküldüğü bildirilirken, caddenin ilk etabında gerçekleştirilen çalışmanın tamamlanmasıyla yolun trafiğe açıldığı kaydedildi. Aşık Veysel Caddesi’nde 2’nci etap çalışmasının ise 12 Haziran Salı günü Termessos Bulvarı kesişimiyle Zeytinköy Kavşağı arasındaki kuzey şeritte başlayacağı ifade edildi. Trafik akışının ise Aşık Veysel Caddesi’nin güney bölümünden karşılıklı olarak kontrollü bir şekilde sağlanacağı, Aşık Veysel Caddesi’nde toplam 2 bin 400 metrelik yolun asfaltlanacağı ve çalışmalarda toplam 8 bin ton asfalt dökülmesinin planlandığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: