Aşıklar Çeşmesi Maganda Kurbanı

Yalova'da kısa bir süre önce restore edilen Aşıklar Çeşmesi kimliği belirsiz kişiler tarafından sprey boyalarla...

Yalova'da kısa bir süre önce restore edilen Aşıklar Çeşmesi kimliği belirsiz kişiler tarafından sprey boyalarla kirletildi.

1930 yılında yapıldığı tahmin edilen ve sevgililerin buluşma noktası olduğu için Aşıklar Çeşmesi olarak bilinen çeşme bir süre önce TMMOB Mimarlar Odası, Yalova Belediyesi, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile Kültür Sanat ve Eğitim Derneği tarafından düzenlenen kampanyayla restore edilmişti. Tarihi çeşme kimliği belirsiz kişilerce sprey boyalarla boyanarak kirletildi. Çeşmenin bu halini gören vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. Aşıklar Çeşmesi'nin Yalova açısından önemli olduğunu dile getiren vatandaşlar, kısa bir süre önce restore edilen çeşmeyi kirletenlere tepki gösterdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: