Asıl listeden yurda yerleşecek öğrenciler için son kayıt tarihi 16 Eylül

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürü Hasan Albayrak, 2011-2012 öğretim döneminde kurum...

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürü Hasan Albayrak, 2011-2012 öğretim döneminde kurum yurtlarında barınmak üzere asıl listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtlarının 16 Eylül'de sona ereceğini hatırlattı.
YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak, yaptığı yazılı açıklamada, yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtlarının, 19 Eylül tarihinden itibaren başlayacağını, bundan sonraki her pazartesi günü ilan edilecek olan yedek listedeki öğrencilere 5'er gün kayıt süresi tanınacağını belirtti. Albayrak, "Yedek listeler bölge müdürlüğünün bulunduğu illerde bölge müdürlüğünce, bölge müdürlüğünün olmadığı il ve ilçelerde ise yurt müdürlüklerince ilan edilecek." dedi. Açıklamada, yurtların 12 Eylül tarihinde hizmete açıldığı hatırlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz