Asimder’den Itso Başkanı Arslan’a Ziyaret

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası...

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı Göksel Gülbey, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Kamil Arslan’ı ziyaret etti.

ASİMDER Başkanı Göksel Gülbey ve yönetim kurulu üyeleri, 4 Mayıs’ta yapılan ITSO seçimlerinin ardından yeniden başkan seçilen Kamil Arslan ve meclis başkanı Oğuz Nefis’i makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ziyarette konuşan ASİMDER Başkanı Gülbey, ticaretin bir şehrin atardamarı olduğunu söyledi. Şehri ayakta tutan, huzur seviyesinin üst düzeyde olmasının etkilerinden birinin de ekonomi olduğunu ifade eden Gülbey, ekonomiye yön veren insanlarında birlik ve beraberlik içinde çalışıp bütünleşmesinin kent yapısına da yansıyacağını belirtti. Gülbey, oda logosuna Ermeni çetelerince şehit edilmiş Türkler için yapılan anıt ve müzesinin fotoğrafına da yer verilmesinden dolayı Arslan’a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

ITSO Başkanı Kamil Arslan ise; seçimlerin huzur içinde son bulduğunu belirterek, “Bu bir bayrak yarışıdır. Kazanan kaybeden diye bir şey yoktur. Oda hepimizindir. Arkadaşlarımızla istişare ederek en güzeli yapmaya çalışacak, esnafımıza en güzel hizmeti yansıtmaya gayret sarf edeceğiz” dedi.

Meclis Başkanı Oğuz Nefis de; meclisin ticarette kendilerini ispatlamış, yatırım ve aktiviteleriyle Iğdır’a fayda sağlayan kişilerden oluştuğunu belirterek, “Bölgemize en güzel hizmeti verebilmek için gerek seçilmiş ve gerekse meclis dışındaki esnafımızla her zaman istişare edecek, bölgemizin kalkınması için gerekli adımları hep birlikte atacağız. Ziyaretiniz bizlere şeref vermiştir. Her zaman fikirlerinize ve görüşlerinize ihtiyacımız olacaktır” şeklinde konuştu.

Ziyarette ASİMDER Başkanı Gülbey, ITSO Başkanı Kamil Arslan’a Türkiye, Azerbaycan ve derneğin masa bayraklarını hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: