Aşiret düğününde dolarlar havada uçuştu

BATMAN (İHA) -Batman'da tanınan aşiretlerden Habizbın aşireti lideri Niyazi Demir'in kardeşi Mehmet Demir'in düğününde binlerce dolar hava uçuşurken, geline 18 kilo altın takıldı.

Habizbin aşiretinden Mehmet Demir'in Mardin'in Munganlar aşiretine mensup Vasfiye Mungan ile hayatını birleştirdiği düğünde, bürokrasi, iş ve siyaset dünyası bir araya geldi. Batman Esentepe Sosyal tesislerinde yapılan düğüne bin 200 seçkin davetli katıldı.

Gelin Vasgiye Mungan'ın nikah şahitliğini AKP Milletvekilleri Nezir Nasıroğlu, Afif Demirkıran ve Emniyet Müdürü Arif Öksüz, damat Mehmet Demir'in nikah şahitliğini ise Milletvekilleri Ali Suçin, Ahmet İnal ve Vali Haluk İmga yaptı.

Reklam
Reklam

DOLARLAR HAVADA UÇUŞTU

Esentepe Sosyal tesislerinde yapılan düğüne katılan Batman Milletvekilleri, Vali ve iş adamları halay çekerken, dolarlar havada uçuştu. Dolarları kapmak için adeta birbirleriyle yarışan çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi. Yöresel Kürtçe müzik ve kemençe eşliğinde bol bol eğlenen davetliler düğün sonunda birbirleriyle takı yarışına girdi.

18 KİLO ALTIN TOPLANDI

Aşiret düğününde hediye getirilen altınlar torbalara konuldu. Takı töreninden sonra basın mensuplarının görüntü almasına engel olunurken 18 kilo altının toplandığı açıklandı. Modern düğünleri aratmayan aşiret düğün gece geç saatlere kadar sürdü