Asırlar Sonra Gaziantep’te İlk Deve Kervanı

Gaziantep’te yapılacak olan ‘İpekyolu Belediye Başkanları Formu’nun 7’si için asırlar sonra ilk kez kurulacak deve...

Gaziantep’te yapılacak olan ‘İpekyolu Belediye Başkanları Formu’nun 7’si için asırlar sonra ilk kez kurulacak deve kervanı temsili olarak İpekyolu’nda ilerleyecek.

Toplantıya yaklaşık 35 ülkenin temsilcilerinin yanında Türkiye’den bakan ve milletvekilleri ile konusunda uzman konuşmacılar katılacak. Tarihi kentleri yeniden canlandırmak ve e-ticareti arttırmak için düzenlenen buluşmada, ülkelerin yöresel ve kültürel değerleri de ele alınacak.

9-11 Kasım tarihlerinde dünyanın en büyük müzesi Zeugma Müzesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan toplantı öncesinde İpekyolu ticaretini simgeleyen deve kervanlarının yürüyüş programı düzenlenecek. Perşembe günü saat 11:00’de Büyükşehir Belediyesi önünden hareket edecek ‘Deve Kervanı’ bir süre kent merkezinde ve İpekyolu’nda ilerleyecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: