Asırlık Cemile teyzenin 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir’de de kutlandı. Kutlamalarda...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir’de de kutlandı. Kutlamalarda en renkli görüntü ise 96 yaşındaki bir kadının tekerlekli sandalyeyle stada girip öğrencilere alkış tutması oldu.

Ahi Stadyumu’nda yapılan törene, Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Garnizon Komutanı Albay Türker Yılmaz, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin, Emniyet Müdürü Metin Aşık, Polis Meslek Yüksekokulu Müslim Kılıçaslan ve binlerce vatandaş katıldı.

Kutlamalarda protokol üyeleri statta bulunan insanları selamladı. Kutlamalar yapıldığı sırada 96 yaşında olduğu öğrenilen Cemile Dağlı isimli bir kadın, ilerleyen yaşına rağmen stada gelmeyi başardı. Kortej yürüyüşünün yapıldığı sırada Dağlı, öğrencileri alkışladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: