Asırlık Dedeye "Muhteşem 100 Yıl" Partisi

KOCAELİ (AA) - Karamürsel ilçesinde yaşayan Selim Akbaba, hayatındaki ilk doğum günü partisini, 100'ncü yaşında çocukları, torunları ve akrabalarıyla kutladı.

100 yıl sonra ilk doğum günü Akbaba, AA muhabirine, hayatında ilk defa doğum gününü kutladığını anlattı. Akbaba, 100 yaşına girmesine rağmen kendisini dinç hissettiğini ve her işini kendisinin görebildiğini ifade ederek, hayatında birçok olaya tanıklık ettiğini söyledi. "Çok kötü günler gördük. Çok şükür bugün her şeyimiz var" diyen Akbaba, doğum günü organizasyonu için çocçukları ve akrabalarına teşekkür etti. Akbaba'nın doğum günü pastasını kesmesinin ardından oğulları tarafından "30 yaşındayım 70 yıllık tecrübem var" ve "Muhteşem 100 Yıl" yazılı afişler açıldı. Selim Akbaba'nın çocukları ve torunları da bundan sonra her yıl babalarının yeni yaşını kutlayacaklarını dile getirerek, "Allah başımızdan eksik etmesin" şeklinde dua etti. Etkinlikte daha sonra aile ve akraba fertleri bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz