Asırlık Kültürün Yok Olmaması İçin Uğraşıyorlar

Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulübü organizasyonlarına yenisini ekledi. Yıllar sonra at eşliğinde gelin getirildi.Sultan...

Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulübü organizasyonlarına yenisini ekledi. Yıllar sonra at eşliğinde gelin getirildi.

Sultan Sazlığı Sindelhöyük Atlı Spor Kulübü Başkanı Mahmut Kılınç, “Kültürümüzü canlandırdığımız için çok mutluyuz inşallah devamı gelecek” diye konuştu.

Kılınç, “Cumhuriyet Bayramında Develi’de bayram ciridi yapacağız en büyük organizasyonumuz bayram ciridi olacak. Diğer bir organizasyonumuzda da Sultan Sazlığında atlı turlar başlatacağız. Sultan Sazlığına gelen ziyaretçilere atlı tur düzenleyeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz