Asisst'te Istihdam Yılsonuna Kadar Ikiye Katlanacak

Türk Telekom bünyesinde hizmet veren Asisst, Samsun’a milyon dolarlık maliyetle çağrı merkezi yatırımı yaptı. 160...

Türk Telekom bünyesinde hizmet veren Asisst, Samsun’a milyon dolarlık maliyetle çağrı merkezi yatırımı yaptı. 160 işsiz genci bünyesinde istihdam eden Asisst Çağrı Merkezi, bu rakamı yıl sonuna kadar 350’ye çıkarmayı hedefliyor.

Türk Telekom’un yan kuruluşlarından birisi olan Asisst, Orta Karadeniz bölgesinin ilk çağrı merkezi yatırımını Samsun’a yaptı. Milyon dolar maliyetli proje ile Samsun’da 160 gence iş imkanı sağlandı. Bu rakamın önümüzdeki dönemde 350’ye çıkarılması hedefleniyor. Yapılan yatırım hakkında bilgi veren Türk Telekom Kurumsal İletişim Yöneticisi Kemal Arslan, Asisst Samsun Çağrı Merkezi’nin bin 315 metrekaresi kapalı, bin 500 metrekaresi açık alanı olmak üzere toplamda 2 bin 815 metrekare alana kurulduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

"BÖLGESEL KALKINMAYA KATKI VERİLECEK"

Samsun Asisst Çağrı Merkezi’nin şuanda 160 gence istihdam sağladığını söyleyen Arslan, yıl sonuna kadar istihdam rakamının 350’ye çıkmasını hedeflediklerini belirterek şunları kaydetti: "Samsun lokasyonu Türkiye’nin dört bir yanından gelen çağrılara hizmet vermektedir. Asisst Anadolu’da yaptığı tüm yatırımlarda yeni istihdam alanları açarak bölgesel kalkınmaya katkıda bulunmak amacı gütmektedir. Bu bağlamda Samsun lokasyonu ilin nitelikli işgücü ve yüksek istihdama katılım oranı gözetilerek açılmıştır. Samsun lokasyonunda Türk Telekom operasyonlarımız hizmet vermektedir. Dolayısıyla telekomünikasyon alanında kullanıcılara hizmetler sunulmaktadır. Ancak ileride yapılacak planlamalarla kamu, bankacılık ve finans ve sağlık sektörlerine de hizmet vermesi söz konusu olabilir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: