Aşk Laftan Anlamaz 17. Bölüm Fragmanı: Murat Hayat'a kırgın

Aşk Laftan Anlamaz 17. bölümde Murat Hayat'a kırgın. Öfkesini gizleyemeyen Murat çevresindekilerle de ters düşecek. Hayat'ın dedesi de bir problem... Aşk Laftan Anlamaz 17. bölüm fragmanı haberimizde!

Aşk Laftan Anlamaz Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşmaya devam edecek. 5 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelecek Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm hakkında ilk ipuçları Aşk Laftan Anlamaz 17. bölüm fragmanı ile geldi. Aşk Laftan Anlamaz 17. bölüm fragmanında aşıkların engellerle mücadele edeceği görülüyor. Hayat'ın dedesi Murat ile yaşadıkları ilişkiye karşı duruşunu sürdürecek ve net bir şekilde olmayacağı mesajını verecek. Büyük ilgiyle izlenen Aşk Laftan Anlamaz dizisi yine sürprizleri ile şaşırtacak!

Reklam
Reklam

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 17. BÖLÜM ÖZETİ

Hayat, Murat'ın dedesine karşı ortaya koyduğu kararlı tavrı çok beğenir. Murat ise yaşananlardan dolayı kızgındır ancak aşkına sahip çıkmaktan vazgeçmez. Hayat'ın dedesi Murat'a torunu ile evlenemeyecekleri mesajını net bir şekilde verir. Ancak aşıklar birbirlerinden vazgeçmeye hiç niyetli değildir!

Aşk Laftan Anlamaz 17. bölüm fragmanı:

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşk Laftan Anlamaz 16. bölümünde; Hayat ve Murat arasındaki tüm sırlar tek tek ortaya çıkmaya ve tüm sorunlar çözülmeye başlamıştır. Üstelik o akşam Murat ani bir kararla Hayat’ın avucuna bir de yüzük bırakmıştır. Geriye tek şey kalmıştır artık. Büyük yalanını açıklamak. Acaba Hayat bu yalanı Murat’a kendisi açıklayabilecek midir? Her şeye rağmen yan yanadır iki aşık. Sırlara, yalanlara rağmen adım adım mutluluğa yürümektedirler. Önlerine Haşmet dede dikilene kadar…