Aşk sınır tanımıyor

Damat 86 gelin 79 yaşında

Çorum’un Osmancık ilçesi ilginç bir nikâh törenine şehitlik yaptı. Pazarda görüp kısa süre konuştuğu kadına aşık olan 86 yaşındaki Kamil Kanıcı 79 yaşındaki Dönsün Orhan’a bir süre sonra evlilik teklifinde bulundu.

Araya girenlerin de desteği ile yaşlı çift hayatlarını birleştirdi. Osmancık Belediyesi Nikâh Dairesi'nde evlendirme memuru Cengiz Taşkıran tarafından kıyılan nikâhta çiftlerin çok heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı. Nikâh törenine yaşlı çiftin çocukları ve torunları da katıldı.

İlk eşinin ölümünden sonra bir süre yalnız yaşayan Kamil Kınacı, önce evlenmek gibi bir niyetinin olmadığını daha sonra Dürsün hanımı görüp bir süre konuştuktan sonra evlenmeye karar verdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Dönsün Orhan ise “ Bende Kamil bey’i görür görmez aşık oldum. Bundan sonra kalan ömrümüzü aynı yastığa baş koyarak geçireceğiz. Allah mutluluğumuzu bozmasın bende onu seviyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz