Aşk Ve Mavi 30. yeni bölüm izle: Fazıl Bey öldü mü?

Aşk Ve Mavi 30. bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Başrollerinde Emrah ile Burcu Kıratlı'nın yer aldığı dizinin yeni bölümünde İsmet'in miras davasından geri adım atmaması özellikle karısı Pembe'yi çok sinirlendiriyor. Hatta Pembe bu yüzden İsmet'i seni boşarım diyerek tehdit ediyor. Aşk Ve Mavi yeni bölümde Fazıl Bey'in ölümü herkesi şok ediyor. Fakat Fazıl Bey gerçekten öldü mü yoksa İsmet'e

Aşk Ve Mavi dizisi 30. yeni bölümü bu akşam Atv ekranlarında yer alacak. Emrah ve Burcu Kıratlı'nın başrollerinde yer aldığı dizi ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Cuma günleri ekrana gelen Aşk Ve Mavi yeni bölümde İsmet'in davadan vazgeçmemesi karısı Pembe'yi ve abisi Cemal'i çok sinirlendiriyor. Hatta babası Fazıl Bey'in bu yüzden hasta düştüğünü iddia ediyorlar. Aşk Ve Mavi'de Fazıl Bey'in ölümü ise herkesi sarsıyor. Fakat Fazıl Bey gerçekten öldü mü yoksa İsmet'e dava yüzünden oyun mu oynanıyor. İşte Aşk ve Mavi 30. yeni bölüm fragmanları ve bölüm özeti...

AŞK VE MAVİ 30. BÖLÜM ÖZETİ

İsmet, miras davasını çekmeyeceğini söyleyince Cemal çok sinirlenir. Refika ve Safiye'nin de yardımıyla İsmet'e bir ders vermeye karar verir. Mavi, Ali'den bebek gelişimi ile ilgili kitaplar okumasını ister ama Ali, umursamaz. Mavi, Ali'yi uygulamalı olarak eğitmeye karar verir. Yıllar sonra ortaya çıkan Cemal'in arkadaşı, konakta büyük bir sırrın kapısını aralar.

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali, Cemal ve İsmet, Fazıl'ın konaktan uzaklaşmak için tuttuğu evi fazlaca ziyaret etmeye başlayınca, konaktaki kadınlar duruma çok kızar. Ve erkekleri konağa almamaya karar verirler. İsmet'in eski bir borcundan dolayı konağa haciz gelince Fazıl, İsmet'in mirastaki hakkını Ali ve Cemal'e devreder. Bu durum kardeşler arasında büyük bir kavgaya neden olur.

AŞK VE MAVİ'YE YILIN EN İYİSİ DİZİSİ ÖDÜLÜ

Kıbrıs'ın en kapsamlı ödül törenlerinden biri olan En Moda Ödül Töreni bu yıl 25 farklı ülkeden adayların katılımı ile gerçekleşti. Uluslararası organizasyonda Türkiye 8 ödüle layık görüldü. atv ekranlarında Cuma günleri yayınlanan Aşk ve Mavi yılın en iyi dizisi ödülünü aldı. Dizinin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp ise yılın en iyi yapımcısı ödülünü aldı. Aşk ve Mavi dizisinin başrol oyuncusu, Emrah Erdoğan ise yılın en iyi erkek oyuncusu ve yaşam boyu meslek onur ödülünün sahibi oldu.

Anahtar Kelimeler: