Aşk ve Mavi 4.Bölüm Fragmanı 25 Kasım Cuma Son Tanıtım Videosu İzle

Atv'nin En Çok İzlenen Dizilerinden Aşk ve Mavi 4.Bölüm Fragmanı 25 Kasım Cuma Neler Olacak Ali Ve Maviyi Bekleyen Yeni Gelişmeler Neler Aşk ve Mavi 4.Bölüm Fragmanı Tanıtımı Ve Özeti İzle 25 Kasım Cuma Heyecan Dorukta "Kim Milyoner Olmak İster?" yarı

Mavi, düğün gecesi Ali’yi bıçaklar fakat tam onu öyle bırakıp gidecekken vicdanına yenik düşüp ambulansı arar. Mavi’nin Ali’yle abisinin intikamını almak için evlendiğini öğrenen Göreçkiler ve Mavi’nin ailesi büyük bir şok yaşarlar. Ali, hastaneye kaldırılırken; Mavi nezarete atılır.

Ali’nin ailesi, oğullarının Mavi’nin Ahmet’in kardeşi olduğunu bile bile onunla evlendiğini duyunca daha da şaşırırlar. Mavi’nin tutuklandığını öğrenen Ali hastaneden kaçar ve polise gidip her şeyin bir kaza olduğunu söyleyerek Mavi’yi kurtarır.

Reklam
Reklam

Mavi tekrar Göreçkiler’in konağına döner. Konaktakiler Ali’nin kararlılığı karşısında istemeye istemeye Mavi’yi sineye çekerler. Bu arada, babasının Göreçkiler yüzünden öldüğünü düşünen İlyas, intikam almak için Aliler’in deposunu yakar. Fakat hesaba katmadığı bir şey vardır. Mavi, içerde kalmıştır.

Çıkan yangın esnasında Görekçiler deposunun içinde olan Mavi, İlyas tarafından kurtarılır. İlyas, Görekçiler’in kendisini öldüreceğini Mavi’ye anlatır. Cemal tarafından Mavi’ye oynanan oyun Ali tarafından bozulur. Ali abisi Cemal ile kavga eder. Ayrıca yangın esnasında Mavi‘nin orada olmasına neden olanlardan hesap sorar. Öte yandan bütün itirazlara rağmen Fazıl, İlyas’ın şoför olarak işe başlamasına izin verir.

Konağa yerleşmeyi umut eden Hasibe hayal kurarken, Mavi’de Görekçiler’den intikam almak için farlı yollara başvurur. Mavi inat uğruna Ali ile ciddi ciddi karı koca gibi rol oynamaya karar verir. Gizliden gizliye Cemal’i ziyarete gelen Fatma büyük sırrı açık eder. Ancak gelinin açıkladığı sırrı Mahmut‘da duyar.

Reklam
Reklam