Aşk Yeniden 18. bölümde Zeynep'in serenadı kırdı geçirdi

Fox ekranlarının eğlenceli dizisi Aşk Yeniden son bölümüyle yine izleyicilerini ekran başına kilitledi. Aşk Yeniden 18. bölümünde Zeynep'in serenad yaptığı anlar şaşırttı.

AŞK YENİDEN 18. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Aşk Yeniden 18. bölümü ile yine izleyicilerini ekran başına kilitledi. Dizinin bu bölümünde Derin Şevket ve Kara Meryem'e olan bütün hıncını Fatih'ten çıkaran Zeynep, pişman oldu ve Fatih'in gönlünü almak için kolları sıvadı ancak Fatih bu sefer kolay kolay affedemedi. Özpirinçci ve Buğra Gürsoy'un başrollerini paylaştığı romantik komedi tadındaki eğlenceli dizi Aşk Yeniden son bölümü izleyenlerini oldukça eğlendiren sahneleriyle 9 Haziran ak saat 20.00'de Fox Tv ekranlarına gelecek.

AŞK YENİDEN 18. BÖLÜM ÖZETİ

Senelerdir öldü bildiği annesinin yaşadığını öğrenen Zeynep, Mukkades'in oyununa gelerek Fatih'i kırdığı için pişman oluyor ve onun gönlünü kazanabilmek için elinden geleni ardında koymuyor. Zeynep'in sözleriyle, gözyaşlarına boğulan Fatih ise Zeynep'i hemen affedebilecek gibi değildir. Aşk Yeniden 18. bölümünde Zeynep'in barışma çabalarını; dizinin diğer bir çifti Selin ve Orhan da destekleyince, komik görüntülerin ortaya çıkması kaçınılmaz oldu. Öyle ki Zeynep, Orhan ve Selin'in destekleriyle Fatih'e serenad dahi yaptı. Zeynep, Fatih'in suçsuz olduğunu nasıl anladı? Fatih ve Zeynep'in arası düzeldi mi? Zeynep, annesi ve babasının gerçekleri kendinden saklamasını sindirebildi mi? Aşk Yeniden 18. bölümü tüm bu soru işaretlerine yanıt olacak sahneleriyle ekranlara geldi.