Aşk Yeniden 24. bölümde şaşırtıcı olay

Aşk Yeniden son bölümüyle izleyicilerine yine heyecan dozu yüksek bir bölüm sundu. Merakla beklenen Fox Tv dizisi Aşk Yeniden'in bu hafta yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Aşk Yeniden son bölüm ve detayları...

Ekranların eğlenceli dizisi Aşk Yeniden 24. bölümü nefes kesen sahneleriyle ekrandaydı. Eğlenceli ve oldukça renkli sahneleriyle gönülleri fethetmeyi başaran dizinin son bölümünde izleyicileri büyük sürprizler bekliyordu. Her hafta ayrı bir maceranın ele alındığı dizide bu hafta Fatih, belalı bir adama bulaşıyor. Peki, son zamanlarda ailesi ile arası dargın olan ve bu yüzden hiç bilmediği işlere atılan Fatih, bu beladan nasıl kurtuldu.? Oyuncu kadrosunda Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar, Didem Soydan, Nilay Deniz, Can Sipahi, Mert Öcal, İlkem Ulugün, Emre Erkan ve Sema Keçik gibi isimlerin bulunduğu, Aşk Yeniden 24. bölümü birbirinden komik sahneleriyle dün akşam saat 20.00'de Fox Tv'deydi!

AŞK YENİDEN'DE EN SON YAŞANANLAR

Aşk Yeniden'in ekrana gelen son bölmünde; Tekne'nin yanmasıyla Taşkın ailesi zor günlerle karşı karşıya kalmıştı. Fatih, Selin'in de o eve yerleşmesiyle kendini iyice borçlu hissetmeye başladı. İş arama çabalarının çoğu sonuçsuz kalınca, o da malikaneden kovulup taksicilik yapan Mustafa gibi taksicilik yapmaya karar verdi. Ancak tanınmamak için Mustafa'nın kullandığı takside gece şoförü olacaktı. Zeynep'e bir firmada gece müdürlüğü yaptığını söyleyerek gizli gizli taksiye çıkmaya başladı. Zeynep'se, Cevat ve Kamil'i define ararken yakalamış ve olaya el koymuştu. Şevket tekneye düzenlenen saldırının failini araştırmaya başladı. Fatih'in ve Selin'in başına gelenleri düşününce tekneyi de Şekecizadelerin yakmış olduğu kanısına vardı. Bunun hesabını sormak için soluğu Şekercizadelerin malikanesinde aldı.