Aşk Yeniden 43. Bölüm Fragmanı

Aşk Yeniden 43. bölümüyle 23 Şubat Salı akşamı FOX TV ekranlarında...

***

Aşk Yeniden 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Zeynep ve Fatih'e aşkın güzel bir sürpriz yaptığı son bölümden sonra gelecek hafta ekrana gelecek yeni bölüm merak konusu oldu. Peki "Aşk Yeniden" 42. bölümde neler oldu? Aşk Yeniden 43. bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde…

***
Aşk Yeniden sürpriz gelişmeleriyle kaldığı yerden devam ediyor. "Aşk Yeniden"in yeni bölümüne büyük yüzleşme damga vurdu. Peki; Aşk Yeniden dizisinin 43. bölümünde neler yaşanacak?

***
Sevdiklerini, ailelerini ve tüm hayatlarını geride bırakarak Amerika'ya giden ama geri dönme kararı veren Zeynep ve Fatih'e aşk güzel bir sürpriz yapar ve onları dönüş yolunda bir araya getirir. Bir yalan uydururlar ve bu yalan hem onların hem de ailelerin hayatları baştan sona değiştirir.

***
Dinamik ve renkli senaryosuyla sürpriz gelişmelerin yaşandığı Aşk Yeniden dizisi yeni bölümünde neler olacak? Aşk Yeniden 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Yeniden 42. Bölümde Neler Oldu?

***
Mukaddes, Zeynep ve Fatih'in ayrılmadığı gerçeği ile yüzleşecektir ve Bunun üzerine hayal gördüğünü zannetmeye başlar. Mukaddes, her yerde Zeynep'in hayaliyle karşılaştığını düşünerek Zeynep'in gerçek olmadığını diğerlerine kanıtlamaya çalışır.

***
Mukaddes'in bu durumu diğerleri tarafından endişeyle karşılanır. Onu kendine getirmenin yollarını aramaya başlarlar. Fakat Mukaddes, kendisini akıl hastanesine yatıracakları düşüncesiyle ortadan kaybolur.

***
Selin'in kıskançlık krizlerinden nasibini alan Orhan, bir kere daha Selin tarafından odadan kovulur. Zeynep ve Fatih bu defa onları barıştırmak için plan yapmaya başlarlar. Onları ilk baş başa kaldıkları yere götürüp anılarını hatırlatmaya çalışacaklardır.

***
Tüm bunlar olurken hapisteki Şevket reis de sessiz sedasız kaçmaya çalışmaktadır. Tam her şey yoluna girdi derken, Zeynep ve Fatih huzura ermişken günlerdir ortalarda görünmeyen Mukaddes hiç beklenmeyen bir şekilde Zeynep'in karşısına dikilir.

***
Başrollerini Buğra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Tamer Levent, Lale Başar, Sema Keçik, Orhan Alkaya, Nazlı Tosunoğlu, Can Sipahi, Nilay Deniz, Esin Gündoğdu ve Tülin Oral gibi isimlerin paylaştığı Aşk Yeniden 43. yeni bölümü ile 23 Şubat Salı akşamı saat 20:00'de TV ekranlarında.