Aşk Yeniden 48. Bölüm Fragmanı

Aşk Yeniden 48. bölümüyle 29 Mart Salı akşamı FOX TV ekrtanlarında...

***

Fox Tv ekranının sevilen romantik komedi dizisi Aşk Yeniden 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Aşk Yeniden 48. bölüm fragmanında Fatih ve Zeynep reklam yıldızı oluyor. Öte yandan Fatih gerçekleri öğrenince büyük şok yaşayacaktır. Aşk Yeniden yeni bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...Fox Tv'nin büyük bir keyifle izlenen aşk Yeniden yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Kadrosunda Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Nilay Deniz gibi genç isimlerin yanı sıra Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar gibi deneyimli Oyuncuların bulunduğu Aşk Yeniden 48.bölümünde yine yeni bir macera var.

***
Her hafta farklı bir maceranın yaşandığı romantik komedi dizisinin yeni bölümünün ilk görüntülerine bakılırsa; Zeynep ve Fatih yine bir oyun peşinde! İkili bu kez Şirketi kurtarmak için yeni bir ürün keşfedecek. Peki, başarılı olacak mı? Sürprizlerin, kahkahanın ve aksiyonun eksik olmadığı Aşk Yeniden 48. bölümü ile 29 Mart Salı akşamı fox tv'de!

***
Yapımcı firma Süreç Film tarafından yürütülen Aşk Yeniden dizisinde syeni bölüm heyecanı başladı. İzleyicileri merakta bırakmayan Aşk Yeniden dizisi 48. bölüm fragmanı hemen yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında bir çok sürprizler bizi bekliyor. İşte detaylar...

***
AŞK YENİDEN 48. BÖLÜM ÖZETİ

***
Cansu, Ertan'ı asistanı olarak şirkette işe almıştır. Oldukça gerilen Fatih ve Zeynep, Cansu'yu bu karadan caydırmak için uğraşırlarken Cansu'nun kendilerine karşı cephe almasına sebep olurlar. Şirketin babasına ait olduğunu düşünen Cansu, dilediği gibi hareket edeceğini iddia etmektedir. Ertan'ı şirketten uzaklaştırmanın yolunu bulamayan Fatih ve Zeynep, enerjilerini helva keşfine yönlendirmeye karar verirler ve sonunda, Selim sayesinde aradıkları lezzeti bulurlar.

***
Artık tek gereksinimleri iyi bir Reklamla bu yeni ürünü tanıtmaktır. Bu konuda da Şaziment yardımlarına koşar ve başarılı bir reklama imza atarlar. Fatih, şirketini kurtarmış olmanın halklı gururu içindeyken, şirketin aslında babasına ait olmadığı gerçeğini öğrenen Cansu da büyük bir öfke içindedir. Üstelik Zeynep de gerçeği öğrenmiştir. Er ya da geç açığa çıkacak olan gerçek, elbette en çok Fatih'in canını yakacaktır... Aşk Yeniden yeni bölümleriyle her salı 20.00'de FOX'ta.