‘aşk’a 103 Adım’ Oyunu Beğenildi

Şehitkamil Belediyesi organizasyonu ile Gaziantep'e gelen, ‘Aşk’a 103 Adım’ adlı tiyatro oyunu, sanat severlerin beğenisini...

Şehitkamil Belediyesi organizasyonu ile Gaziantep'e gelen, ‘Aşk’a 103 Adım’ adlı tiyatro oyunu, sanat severlerin beğenisini kazandı.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi düzenlenen tiyatro vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Salonu dolduran vatandaşlar konusu aşk ve evlilik olan tiyatro gösterisini dikkatli bir şekilde izledi. Tiyatro gösterisinde sergilenen sahne performansı vatandaşın beğeni topladı.

Gösteri sonrası Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Tiyatro ekibine çiçek takdim etti. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu çiçek takdiminde yaptığı açıklamada, “Oyuncularımıza şehrimize geldikleri için öncelikle teşekkür ederim. Güzel bir gösteriydi. Bizlerde beğenerek izledik. Onları tebrik ederim bu başarılı çalışmalarından dolayı. Gayet iyiydiler. Tekrar şehrimize bekleriz” dedi.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar tiyatro sonunda yapılan gösteriyi beğendiklerin, çok eğlendiklerini, tiyatro oyuncuları da yakından takip ettiklerini ve bu tür etkinliklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

‘ Aşk’a 103 Adım’ tiyatrosunu uyarlayan ve yöneten Nedim Saban ve oyuncular Özge Özberk, Umran Ertok, Bülent Seyran, Koray Kurt ve Suna Keskin’in oynadığı oyun vatandaşların beğenisini kazandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: