Asker adayı genç, kaldırımda yürüyen kadın ezdi

Ümraniye'de, askere gitmeye hazırlanan genç, askerlik şubesinden otomobili ile evine dönenken kaldırımda yürüyen bir kadına...

Ümraniye'de, askere gitmeye hazırlanan genç, askerlik şubesinden otomobili ile evine dönenken kaldırımda yürüyen bir kadına çarptı. Kadın, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kaza saat 13.00 sıralarında, Kazım Karabekir Mahallesi Dereboyu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 20 gün sonra askere gitmeye hazırlanan Yusuf Bal (20), askerlik şubesindeki işlemlerinin ardından, evine gitmek üzere 34 Y 5288 plakalı otomobili ile yola çıktı. Bal, seyir halindeyken otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, kaldırımda yürüyen Şenay Yıldırım'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce uzağa fırlayan kadının yardımınına çevredeki vatandaşlar koştu. Bir süre sonra kaza mahalline gelen sağlık ekipleri, uzun süre kalp masajı yaptıkları kadının öldüğünü belirledi. Şenay Yıldırım'ın ölümüne neden olan sürücü Yusuf Bal, polis tarafından gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Görgü tanıkları, otomobilin çok hızlı olduğunu bu nedenle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyledi. Polisin kaza mahallindeki incelemelerinin ardından Yıldırım'ın cesedi Ümraniye Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Kadının cesedinin kaldırılmasından sonra olay yerine gelen yakınları gözyaşı döktü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: