Asker Adaylarına, Başkan Çavdar'dan Yemekli Uğurlama

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhöyük Belde Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, 1992/2 tertip olarak askere gidecek...

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhöyük Belde Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, 1992/2 tertip olarak askere gidecek adaylara ve ailelerine yemek verdi.

Aksaray merkeze bağlı Helvadere Kasabası Gölbaşı Alabalık Tesisleri'nde verilen yemekte Başkan Çavdar, Mayıs ayı celbinde silâh altına alınacak gençlerle yakından ilgilendi. Başkan Çavdar, kutsal olan vatani görevlerini yerine getirmek üzere gençleri askere göndermenin sevinç ve heyecanını kendilerinin de aileleri ile birlikte yaşadığını söyledi.

Reklam
Reklam

Çavdar, asker adaylarına yönelik konuşmasında şunları söyledi: "Gençlerimizin kutsal olan görevlerini başarıyla tamamlayarak tekrar ailelerinin yanına dönmelerini diliyorum. Hepsi bizim evladımız. Yaptığımız gezi boyunca kendileri ile sohbet etme imkanı buldum. İstisnasız hepsinin asker ocağının kutsallığının bilincinde olduğunu görmenin mutluluğunu yaşadım. Bütün asker adaylarına hayırlı görevler ve tezkereler diliyorum.”

Asker ocağının peygamber ocağı olduğunu belirten Çavdar, “Askerlik herkese nasip olmaz ama sizlere nasip oldu. Ne mutlu sizlere ve ne mutlu sizi yetiştiren anne ve babalarınıza.” diyerek, askerlik vazifesinin kutsal bir görev olduğunu belirtti.

Askere gidecek olan gençlerle tek tek vedalaşan Başkan Çavdar, “Sıhhatli bir şekilde görevlerini tamamlamalarını ve tekrar ailelerine, aramıza dönmenizi diliyorum. Tüm kınalı kuzularımıza hayırlı vazifeler ve hayırlı teskereler diliyoruz. Yolunuz açık olsun. Allah'a emanet olun.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: