'Asker Apo' yine yakalandı

Çalıntı otomobilleri parçalayıp yedek parça olarak piyasaya sürdüğü öne sürülen ‘Asker Apo’ lakaplı Abdullah G....

Çalıntı otomobilleri parçalayıp yedek parça olarak piyasaya sürdüğü öne sürülen ‘Asker Apo’ lakaplı Abdullah G. (59) ile yardımcısı Özkan K. (32) yakalandı. Çalıntı otomobil parçalamaktan 29 ayrı sabıkası bulunan ‘Asker Apo’nun aynı suçtan girdiği cezaevinden 7 ay önce tahliye olduğu öğrenildi.
Çalıntı otomobilleri parçalayıp yedek parça olarak piyasaya sürdüğü gerekçesiyle tutuklu bulunduğu cezaevinden 7 ay önce tahliye olan Abdullah G.’in tekrar aynı işi yaptığı bilgisine ulaşan Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.
Ataşehir İçerenköy’deki bir depoya baskın yapan ekipler, Abdullah G. ile yardımcısı Özkan K.’yı çalıntı otomobil parçalarken suçüstü yakaladı. Depoda Fatih, Güngören, Bahçelievler ve Küçükçekmece'den çalındığı belirlenen parçalanmış halde 4 araç ele geçirildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulanan iki zanlının ifadelerinde birbirlerini suçladıkları öğrenildi. “Asker Apo” lakaplı Abdullah G.’nin 29, Özkan K.’nın ise benzer suçlardan 3 sabıkası bulunduğu belirlendi.
Zanlılar, tamamlanan işlemlerinin ardından Kartal Adliyesi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz