Asker Eğlencesi Hastanede Bitti

Aydın’da askere gidecek arkadaşları için eğlence düzenleyen gençlerden 28 yaşındaki Yunus Y., tuvalet ihtiyacını bir...

Aydın’da askere gidecek arkadaşları için eğlence düzenleyen gençlerden 28 yaşındaki Yunus Y., tuvalet ihtiyacını bir inşaata girerek gidermek isterken, inşaatın asansör boşluğuna düşerek yaralandı. Düştüğü çukurdan çıkarılarak hastaneye kaldırılan gencin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, Kurtuluş Mahallesi 2035 sokakta gece 23:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Köprülü Mahallesi’nden 1993/1 tertip olarak askere gidecek olan gençler kendi aralarında eğlence düzenledi. Eğlencenin ardından otomobillerle şehir içinde dolaşmaya çıkan asker adaylarının arkadaşı olan ve pazarlarda çalışarak geçimini sağlayan 28 yaşındaki Yunus Y., tuvalet ihtiyacını gidermek için 2035 sokak üzerinde bulunan bir inşaata girdi. İnşaatın önünde Yunus Y’nin gelmesini bekleyen gençler yaklaşık 20 dakika arkadaşlarından haber alamayınca kontrol etmek için onlarda inşaata girdiler. Telefonlarının ışığı ile inşaat içerisinde Yunus Y’yi arayan arkadaşları Yunus’un inleme seslerini duydular. Seslerin geldiği yere yönelen gençler arkadaşlarının inşaatın asansör boşluğuna düştüğünü görerek 112 ekiplerine haber verdi.

Reklam
Reklam

SUYUN İÇİNDEN ÇIKARTTILAR

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ve polis ekipleri, yaklaşık 2 metre yükseklikten içersinde bir metreye yakın yağmur suyu birikmiş olan asansör boşluğuna düşen Yunus Y’yi kurtarmak için çalışma başlattı. Olay yerine itfaiye ekipleri çağırılırken, bir 112 görevlisi aşağı inerek Yunus Y’yi suyun içersinden çıkarmayı başardı.

Sağlık ekipleri, Yunus Y’yi olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Yunus Y’nin hayati tehlikesinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Yunus Y’nin askere gidecek arkadaşları olayı görüntülemeye çalışan gazetecilere saldırdılar. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: