Asker Eşlerinden Oluşan Gönül Elçileri, Çocuk Evlerine Sevgi Köprüsü Kurdu

Siirt İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Feridun Yürekli'nin eşi Aynur Yürekli ve personel eşlerinden oluşan...

Siirt İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Feridun Yürekli'nin eşi Aynur Yürekli ve personel eşlerinden oluşan bir heyet, 'Gönül Elçileri Projesi' kapsamında, il merkezinde bulunan çocuk evlerini ziyaret etti.

Kız çocukların kaldığı çocuk evlerini ziyaret eden asker eşleri yetkililerden bilgi aldı. Ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler veren İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Feridun Yürekli'nin eşi Aynur Yürekli, çocukların eğitim durumları, evde geçirdikleri zamanlarda neler yaptıkları ile ilgili çocuklarla görüşerek bir süre sohbet etti. Çocuk evlerinde kalan çocukların, maddi anlamda hiçbir eksikliğinin bulunmadığına dikkat çeken Aynur Yürekli, ”Çocuklarımızın her türlü ihtiyaçları devletimizin ilgili birimleri tarafından karşılanmaktadır. Bu çocuklarımızın temel ihtiyacı, bir anne kucağının sıcaklığı ve toplumu oluşturan tüm kesimlerin kendilerine göstereceği sevgidir. Gönül Elçileri Projesi kapsamında ziyaretlerimiz devam edecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Program, çocuklarla birlikte çekilen hatıra fotoğraflarla son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: