Askere Gideceği Gün Toprağa Verildi

MANİSA (AA) - Manisa'da önceki gün ağabeyiyle birlikte bindiği motosikletle kaza yaparak yaralanan Arif Erdem, hastanede yaşamını yitirdi. 

"Bugün askere uğurlanacaktı" Çevresindekilerin desteğiyle ayakta durabilen baba Gazanfer Ertem ve dede Fethi Aksoy, "Çocuğumuzu cennete askere gönderdik" dedi. Baba Ertem, Anıl'ı bugün askere gideceğini belirterek, "Acemi birliğine tesli olacaklardı, bugün uğurlamaları vardı. Arkadaşları yola çıkıyor, o gidemedi. Oğlumu bugün askere yolcu edecektim, toprağa verdim. Cennete asker gönderdik" dedi. Anıl Ertem'in birlikte askere gideceği arkadaşı Fatih Yeder, Ümit Arslan ise gözyaşı dökerken, bugün için çok farklı planlar yaptıklarını söyledi. Belde sakinlerinden Ali Savranoğlu ise, kendi oğlunu da motosiklet kazasında kaybettiğini belirterek, "Ağabeyi, pazar günü İzmir'deki motosiklet şampiyonası yarışlarını izlemek için gidecekti. Askere gideceği için kardeşini de beraberinde götürmek istemiş. Malesef yolda kaza yapmışlar, hepimiz kahrolduk" diye konuştu. Savranoğlu, son dönemlerdeki motosiklet kazalarında beldeden 4 gencin hayatını kaybettiğini de ifade etti. Kazada yaralanan Anıl Ertem'in ağabeyi Arif Ertem'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: