Askere gidecek arkadaşlarına para bulmak için hırsızlık yapmışlar

Adana'da 3 gencin, askere gidecek arkadaşlarına para bulmak için hırsızlık yaptıkları iddia edildi.Edinilen bilgiye göre,...

Adana'da 3 gencin, askere gidecek arkadaşlarına para bulmak için hırsızlık yaptıkları iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Cemalpaşa mahallesindeki bir kuaför, kapısı sert bir cisimle zorlanıp açıldı. Burada LCD televizyonu alan hırsızlar ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekiplerince ifadeleri alınan Pale A. (19), Süleyman S. (20) ile Ahmet B.'nin (20), hırsızlığı askere gidecek arkadaşlarına para bulmak için yaptıklarını söyledikleri öğrenildi.

Reklam
Reklam

Polis son bir ay içindeki 4 hırsızlık olayının şüphelisi de olduklarını itiraf eden 3 genci "nitelikli hırsızlık" suçlamasıyla adli mercilere sevk etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: