Askeri Uçağın Düşürülmesi

Malatya'dan havalandıktan bir süre sonra Hatay'ın güneybatısında deniz üzerinde Suriye tarafından düşürülen Türk askeri uçağındaki pilotların bulunması için yürütülen arama

Malatya'dan havalandıktan bir süre sonra Hatay'ın güneybatısında deniz üzerinde Suriye tarafından düşürülen Türk askeri uçağındaki pilotların bulunması için yürütülen arama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Hatay'ın Samandağ ilçesi sahilinden, İskenderun ilçesi istikametinden gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait bir helikopterin arama çalışmalarının yapıldığı bölgeye doğru gidip, yaklaşık 5 dakika sonra döndüğü gözlendi.

İskenderun ilçesi istikametine doğru dönüş yapan helikopterin tekrar arama kurtarma çalışmalarının yapıldığı bölgede doğru uçtuğu görüldü.

Reklam
Reklam

Bu arada Çevlik sahilindeki Sahil Güvenlik Komutanlığı'na gelen bir botun burada beklediği gözlendi.

Muhabir: Abdulgafur Kılıç/İsmihan Özgüven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: