Askerlik Şubesi Başkanı Beşer’den Başkan Uğurlu’ya Veda Ziyareti

Ankara’ya tayini çıkan Karaman Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Rıza Beşer, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’ya...

Ankara’ya tayini çıkan Karaman Askerlik Şubesi Başkanı Personel Albay Rıza Beşer, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’ya veda ziyaretinde bulundu.

Albay Beşer yaklaşık 5 yıldır Karaman’da görev yaptığını belirterek, “Karaman’da çalışmaktan çok mutlu oldum. Görev aldığım dönem boyunca diğer kurumlarla olduğu gibi belediyemizle de daima iyi ilişkiler içerisinde olduk. Belediye Başkanımız Karaman için önemli projeler yapıyor. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ise Rıza Beşer’in, insanlarla kurduğu diyalog ve başarılı hizmetleriyle herkesin takdirini kazanmış biri olduğunu söyledi. Ankara’daki yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Uğurlu, “Rıza Bey, askerlerimizi çok düşündü, onlara yardımcı olarak mesleğini başarılı bir şekilde icra etti. Ben kendisine Karaman’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Uğurlu, Albay Rıza Beşer’e hediye verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: