ASKF Kırıkkale Şube Başkanı Zengin Ve Yönetim Kurulu ÜyeleriVali Kolat'ı Ziyaret Etti

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kırıkkale Şube Başkanı Sırrı Zengin ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kırıkkale Şube Başkanı Sırrı Zengin ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti.

Vali Kolat, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de son yıllarda spor ile ilgili devletin ve özellikle hükümetin çok büyük ciddi katkıları ve destekleri olduğunu belirterek, Kırıkkale'de de bu anlamda yatırımların bulunduğunu ve bunların çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Kentteki semt sahalarının yaygınlaştırılması gerektiğini ifade eden Vali Kolat, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Sadece futbol değil, bir çok spor alanlarında bu işi yaygınlaştırmamız lazım. Bir ülkede gençler, yaşlılar kısaca herkes spor yapıyorsa o ülkede bir aktivite vardır demektir. O zaman biz birbirimizle uğraşmak yerine birbirimizle yarışmayı öne çıkarırız. Sporda ne kadar mesafe almaya çalışabilirsek almaya çalışacağız. Birbirimize ne kadar destek vermemiz gerekiyorsa vermeye çalışacağız. Her yönü ile Geçlik ve Spor İl Müdürümüz ve arkadaşları olmak üzere biz sizlerle beraberiz, yanınızdayız. Bize getireceğiz çalışmalar ile ilgili yardımcı oluruz. Destek veririz. Sivas'ta görev yaptığım zaman şunu gördüm Sivasspor'un Süper Lig'de mücadele eden bir takımın, kente neler katabileceğini bizzat 3 yıl gözlemledim. Bu anlamda Kırıkkalespor'un da, diğer spor camiasının da kente çok şeyler katacağı inancındayım. Keşke Kırıkkalespor'a hepimiz ciddi manada sahip çıksak ve onu belli bir noktaya getirsek inanın Kırıkkale'de dedikoduyu bırakırız, Kırıkkalespor'u konuşuruz. Bunun kente çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum."

Reklam
Reklam

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kırıkkale Şube Başkanı Sırrı Zengin de yaptığı konuşmada, sporu ve sporcuyu seven bir valinin kente gelmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, Vali Kolat'a çalışmalarında başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: