Askf’den Amatör Kulüplere Malzeme Yardımı

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Burdur’da mücadele eden Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.Burdur...

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından Burdur’da mücadele eden Amatör Spor Kulüplerine malzeme yardımı yapıldı.

Burdur Grand Özeren Otel’de başlayan Amatör Spor Kulüpleri malzeme yardımı dağıtım töreninin açılış konuşmasını ASKF Burdur Başkanı Nuri Yıldırım yaptı. ASKF yardımlarını yerel yönetimlerin desteği ile yaptıklarını dile getiren Yıldırım, Burdurlu idarecilere teşekkür etti.

Amatör sporlara büyük önem verildiğini dile getiren Burdur Valisi Nurettin Yılmaz ise, "İmkanımız ölçüsünde spor malzemelerini aldık. Amatör sporun daha yaygın ve daha çok sporcuya ulaşması bakımından güzel bir yanı var. O nedenle Amatör Spor Kulüplerini destekliyoruz. Amacımız gençlerimizin iyi bir ortamda spor yapmalarını sağlamak” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Vali Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Ekici tarafından malzeme dağıtımı gerçekleştirildi. Malzeme dağıtımının ardından 2011-2012 futbol sezonunda dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: