ASKF'den Şahin'e Plaket

Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) tarafından, Orman Bölge Müdürü Ali Şahin'e teşekkür plaketi verildi.

Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) tarafından, Orman Bölge Müdürü Ali Şahin'e teşekkür plaketi verildi.

Kastamonu ASKF Başkanı Mahmut Korkmaz, Şahin'i ziyaretinde yaptığı konuşmada, Ormanspor Kulübü'nün Kastamonu'da çok önemli başarılara imza attığını belirterek, kulübün kurumsallaşma ve süreklilik adına tüm kulüplere örnek teşkil ettiğini söyledi.

Eskiye göre amatör spor kulüplerinin faaliyetlerinde gerileme yaşandığını aktaran Korkmaz, "Bu noktada Ormanspor Kulübü'nün faaliyetlerini çok anlamlı ve değerli görüyoruz" dedi

Reklam
Reklam

Şahin de, ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade ederek, Ormanspor olarak Kastamonulu gençlerin yetiştirilmesi konusunda üzerlerine düşen görevi yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyledi.

Ziyaretin sonunda Korkmaz, Şahin'e teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarette, ASKF yönetim Kurulu üyeleri Adnan Kılınçkıran, Günal Genç, Adem Keloğlu, Mehmet Yıldız, Bülent Canpolat ile birlikte Bölge Müdürlüğü Şube Müdürleri Ali Aydemir ile İsmail Çetin'de hazır bulundu.

Muhabir: İzzet Sarı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: