ASKF'den Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan'a Ziyaret

Adana Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Ali Gülleri ve yönetimi Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret etti.

Adana Amatör Kulüpler Federasyonu Başkanı Ali Gülleri ve yönetimi Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette amatör spor kulüplerine yapılacak yardımlar ve ilçede bulunan kulüplerin durumları görüşüldü.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ilçede bulunan amatör kulüplere belediyenin imkanları ölçüsünde her türlü yardımın yapıldığını söyledi.

İlçede gençlerin spora yönlendirilmesi için büyük çaba harcadıklarını ifade eden Çelikcan, mahalleler arası futbol turnuvasının bu aktivitelerden bir tanesi olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Özellikle okul çağındaki çocukların kötü alışkanlıklardan sporla uzak duracağına inandıkları için Yaz Futbol Okulu kurslarını 2 yıldan bu yana düzenli devam ettirdiklerini dile getiren Çelikcan, "Binlerce öğrencimizi bu vesile ile bu kurslarda eğittik. Adana'nın ünlü sporcularının nezaretinde yapılan kurslarımızda amatör kulüplerimizin oyuncu seçme şansları oldu. Yeteneği olan çocuklarımızı ilçede bulunan bazı amatör kulüplerimiz kendi altyapılarına aldılar. Bu yönüyle de çok faydalı olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Amatör sporlara maddi olarak da malzeme ve diğer desteklerini sürdürmeye devam edeceklerini vurgulayan Çelikcan "Göreve geldiğimden bu yana amatörlere yardımlarımızı sürdürüyoruz. Verdiğimiz ürünlerin de kaliteli ürünler olmasına dikkat ediyoruz" dedi.

ASKF Başkanı Ali Gülleri de Başkan Çelikcan'ın sporun içinden gelen biri olması dolayısıyla amatörlerin sıkıntılarını çok iyi bildiğini belirterek "Kendisinin geçmişte madalyalı bir güreşçi olarak spor yapmış olması da bizim için önemlidir. Zaten ilçede bulunan bütün kulüplerimiz sayın başkanımızın bu hassasiyetini çok iyi bilmektedir. Kendilerine spora olan katkıları için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Emrah Yorulmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz