ASKİ, Abonelerine Ipone Ve Ipad Aracılığıyla Hizmet Vermeye Başladı

ASKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarının cep telefonlarından takip edilebilme imkanı sunmasının yanı sıra abonelerine gördükleri aksaklıkları...

ASKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarının cep telefonlarından takip edilebilme imkanı sunmasının yanı sıra abonelerine gördükleri aksaklıkları cep telefonları ile yetkiliklere iletme olanağı da sağlıyor.

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, abonelerine daha iyi bir hizmet vermek amacıyla teknolojinin her türlü olanağından yararlandıklarını belirterek, yeni bir uygulamayı daha başlattıklarını söyledi. Kaya, teknolojiyle birlikte hızla yaygınlaşan akıllı telefonları kullanan ASKİ’nin Türkiye’de sular idareleri arasında ilk defa iphone uygulamasıyla hizmet başlattığını kaydetti. Apple Store’dan indirilebilen bu uygulama sayesinde ASKİ’nin, bütün hizmetlerinin cep telefonlarına girdiğini aktaran Kaya, "Öncelikle iphone ve ipad’lar için geliştirdiğimiz uygulamayla abonelerimiz ASKİ’nin birçok hizmetine cep telefonlarından erişebiliyorlar." dedi.

Reklam
Reklam

Programın ana menüsünde 'Problem Bildirimi' ve 'Bilgilendirme Menüsü' adı altında iki bölüm bulunduğunu kaydeden Kaya, "Birinci bölüm 'Problem Bildirimi' Bu kısımda vatandaşlarımız her türlü su ve kanal arızasının fotoğrafını çekip Genel Müdürlüğümüze iletebilecek. Gönderdiği şikâyeti ise takip numarasıyla internet sayfasından izleyerek, şikayetinin sonucunu da öğrenebilecek. Bir diğer bölüm ise 'Bilgilendirme Menüsü'nden oluşmaktadır. Bu kısımda da vatandaşlarımız barajlarımızdaki su durumu, suyumuzun kalitesini, mevcut su kesintilerini ve fatura tahsilat noktaları gibi detaylı bilgilere erişebilme olanağını bulacaklar." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: