Aşkı "Kalplumbağa"ya işledi

Dölek, kaplumbağa sırtına işlediği kalp figürü ile aşkın ömrünü anlatmaya çalıştı.

Samsun'da 8 yıldır ahşap oymacılığı ile uğraşan sanatçı Murat Dölek, kaplumbağa sırtına işlediği kalp figürü ile aşkın ömrünü anlatmaya çalıştı.

Yakup rolüyle 'Parmaklıklar Ardından' dizisinde rol alan Samsun'lu sanatçı Murat Dölek, İstiklal Caddesi üzerinde ki atölyesinde, yine ölümsüz bir esere imza attı. Yaklaşık sekiz yıldır atölyesinde ahşap oymacılığı ile uğraşan Dölek, daha önce 'Tahta Yürek' konulu eserini yapmış, saygı, sevgi ve bilgelik konulu bu el sanatı ile çok konuşulmuştu. Bu kapsamda ilk kişisel sergisine de hazırlanan Dölek, aşkın uzun ömrünü anlatmaya çalıştığı yeni eserini, internet haber protalımıza anlattı.

Reklam
Reklam

Tahtadan yarattığı kaplumbağanın sırtına kalp işleyerek aşkın ömrünü anlatmaya çalışan Dölek, "Kaplumbağanın sırtına işlediğim kalp figürü ile aşkın ömrünü anlatmaya çalıştım. Ortaya çıkardığım eserde, kaplumbağanın yüreğine sığdıramayıp, sırtında taşıdığı aşkın ömrünü anlatmaya çalıştım kendimce. Bu eserimin adına da Kalplumbağa adını verdim" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz