Aski'den altyapı çalışması

Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Adana’nın güney mahallelerine dev altyapı yatırımına başladı.

Hadırlı Mahallesi Atatürk Caddesi ile Mıdık Mahallesi Şehit Turgay Orhan Caddesi’nde başlayan çalışmaları denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz’den bilgi aldı.

ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz, deşarj hattından başlayan çalışmaların Mıdık Mahallesi’nde Şehit Turgay Orhan Caddesi’nde devam ettiğini, Hadırlı Mahallesi’nde başlayan çalışmaların da Atatürk Caddesi’ne doğru sürdürüldüğünü beliterek, “Çalışmalar iki koldan devam ediyor. Toplam 5 kilometre uzunluğunda yağmur suyu ile kanalizasyon hattı döşeniyor. 180 günde tamamlanacak proje ile yağmur suyu ve kanalizasyon ayrı ayrı tahliye edilecek. Böylece bu yatırımla güney mahallelerinin altyapı sorunu çözülmüş olacak” dedi.

Reklam
Reklam

Çalışmaları yerinde gören Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, ASKİ’nin önemli yatırımlarla Adana’nın altyapı sorununa çözüm getirdiğini belirterek, “Buradaki çalışmalar tamamlandığında Adanamızın güney mahallelerine önemli bir hizmet getirilmiş olacak. Yıllardır ihmal edilen bu mahallelerde altyapı sorununu çözmüş olacağız. ASKİ yaptığı başarılı çalışmalarla Adanalı’nın taktirini kazanıyor. Ben de fedakarca çalışan arkadaşlarımı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldımaz’ın altyapı çalışmalarını denetlemesi sırasında Mıdık Mahalle Muhtarı Yusuf Tanrısever ve Hadırlı Mahallesi Muhtarı Turgay Anlı da hazır bulundu.

Muhtarlar Yusuf Tanrısever ve Turgay Anlı, mahallelerine yapılan yatırımdan dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: