Aşkın Kanunu 4. bölümü TRT 1'de yayınlandı

İlgiyle izlenen dizi Aşkın Kanunu son bölümü dün akşam ekrana geldi. 4. bölümde Çetin, İpek'i Vedat'tan kıskanmaya devam etti. 4. bölüm dün 19.55'de izleyici karşısına çıktı.

Sevilen dizi Aşkın Kanunu son bölümü izleyiciyi ekrana kitledi, dizide kahkaha dolu anlar yaşandı. Son bölümde İpek ve Çetin özgürlüklerini ilan ettiler. Boşanma konusunda kararlı olan İpek ve Çetin ikilisi, evi şeritlerle ikiye ayırıp adeta olay mahalline çevirdi. Artık özgürlüklerini ilan etmiş olsalar da kıskançlık sevenlerin yakasını bırakmadı. Tatlı atışmalar ilişkinin tuzu biberi oldu.

Aşkın Kanunu 4. bölümde Canan'ın Çetin'e geçmişten getirdiği aşkı bir yana, Vedat ile Çetin'in gerilimi de yeni marazlarla tırmandı. Mehmet'in Zeynep'ten kaçmasının ardında ne saklı? Nazlı hamile olduğunu Hasan'a söyleyemezken Sevdiye de abisinden gizli Metin'le yaşadığı aşka tam gaz devam etti. Ayrıca evde yaşanan ufak çaplı yangın yürekleri ağza getirdi. İpek ve Çetin ise evde ayrı ayrı yaşamaya devam etti. Çetin, İpek'i kıskanmaya devam etti.

Neşeli çiftimiz, romantizmin doruklarındayken Atiye ve Kibar Ali aşka tövbe etti. Dolandırıcılık şubede ise, zekice bir operasyon, kurgulanmaktaydı. Son dönemde epey artan, turist avcısı halı tacirlerini ekibimiz faka bastırabilecek mi yoksa, suçüstü yakalayalım derken dolandırıcılar halılarıyla uçup gidecek mi? Sorularının cevabı dün akşam yayınlanacak olan bölümle son buldu.