Aşkın Ve İncili, Üniversite Öğrencilerini Dinledi

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ve İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, Celal Bayar Üniversitesi Kula...

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ve İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile okulun konferans salonunda bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Başkan Selim Aşkın, öğrencilerin sorunlarını kendi ağızlarından dinlemek istediklerini söyledi. Başkan Aşkın, öğrencilere hitaben, “Okul müdürümüzün talebi üzerine sizlerle sohbet etmeye geldik. Bazı sıkıntılarınızın olduğunu söyledi. Biz bu sıkıntıları aracılar vasıtasıyla duyuyoruz, öğreniyoruz ve çözmeye çalışıyoruz. Ancak bu sorunları birinci ağızdan duymanın daha iyi olacağını düşünüp bu programı düzenledik. Sizlerin de fikirlerini alarak projelerimizi daha sağlıklı gerçekleştireceğimizi düşünüyorum. Okulun temelinin atılması, açılması ve bugünlere gelmesi benim başkanlığım döneminde oldu. Sonra 5 yıl ara verdim. 2009 yılında tekrar belediye başkanlığı görevine geldim. İnanıyorum ki, üniversitemiz ve sizlerle birlikte bundan sonra da Kula için güzel şeyler yapabiliriz” dedi.

Reklam
Reklam

Kula’nın çok eski bir yerleşim yeri olduğunu, tarihi derinlere dayanan bir medeniyete ev sahipliği yaptığını kaydeden Aşkın, tarih boyunca hem tarihi, hem de kültürel merkezlerden birisi olduğunu altını çizdi. Aşkın, şöyle dedi: “Kula ’da birçok şeyi yapmak çok zordur. Uzun zaman isteyen projelerle biz de Avrupa standartlarını yakalayabiliriz. Bunun için hayata geçireceğimiz plan ve projelerimiz var. Kentimize ilişkin sıkıntıların farkındayız. Bu sıkıntıların çözülmesi için kısa, orta ve uzun vadeli projelerimiz mevcut. Sıkıntılarımızı bu stratejilerimizle çözmeyi amaçlıyoruz. Çalışmalarımız ve çabalarımızla sıkıntılarımızı çözeceğiz.”

İlçe Emniyet müdürü Yusuf İncili ise, Kula'nın diğer ilçelere göre yaşanabilir ve sıkıntısız bir ilçe olduğunu söyleyerek, emniyet olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını belirtti.

Kula Celal Bayar Meslek Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Salih Yavuzer, söyleşinin ardından konukları Başkan Aşkın ve Emniyet Müdürü İncili’ye teşekkür ederek, okulu adına çiçek takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: