Aşkına karşılık vermeyince, öldürdü

Kırklareli'de üniversite öğrencisi 21 yaşındaki B.C., aşkına karşılık vermediği H.A. tarafından 10 bıçak darbesiyle öldürüldü.

Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki B.C., dün akşam arkadaşları ile birlikte üniversitede bahar şenliklerinin yapıldığı alana gitti. Gece yarısına kadar eğlenen üniversiteli gençler eve dönmek için yürüyerek yola çıktı.

Fevzi Çakmak Bulvarı’nda memleketi Sivas’tan tanıdığı 25 yaşındaki H.A., B.C.’nin yolunu keserek konuşmak istediğini söyledi. Genç kıza aşık olduğunu söyleyen H.A., çıkma telif etti. Teklifi kabul etmeyen B.C. evine gitmek isterken, H.A., aşkına karşılık vermediği için genç kızı belinden çıkardığı bıçağı 10 kez saplayarak olay yerinden kaçtı.

Reklam
Reklam

Kırklareli Polis Evine yakın olan caddedeki sesleri duyan güvenlik güçleri hemen ambulansa haber verdi. Karnına ve göğsüne aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan B.C., Kırklareli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Saldırgan H.A. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken kendisini de ayağından bıçakladı. Kırklareli Devlet Hastanesi’nde bacağına ilk müdahalesi yapılan H.A., çok pişman olduğunu ve B.’yi görmek istediğini söyledi.

Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan saldırgan, Sivas’ta yaşadığını ve işsiz olduğunu söyledi. İlk ifadesinde genç kızın aşkına karşılık vermediği için bıçakladığını itiraf eden H. A.. "B.’yi Sivas’tan uzun süredir tanıyorum. Ona uzun süredir aşığım ama o beni sevmiyor. Daha önce de arkadaşlık teklif etmiştim, kabul etmedi. Sonra üniversite kazandı buraya geldi. Ben de yeniden konuşmak için 2 gün önce Kırklareli’ne geldim ve onu aramaya başladım. Geceleri sokaklarda sabahladım ve bu gece karşılaştık. Ona aşık olduğumu söyledim o yine kabul etmedi. Bende çok sinirlendim ve bıçakladım. Ekmek bıçağını Kırklareli’ne geldiğimde 2,5 liraya satın almıştım, belimde taşıyordum" dedi.

Reklam
Reklam

Bıçak darbeleri ile ağır yaralanan ve ameliyata alınan genç kızın ekmek bıçağı ile sol ayak baldırından, göğsünden ve sağ karın boşluğundan olmak üzere on yerinden bıçakladığı tespit edildi. B.C. hayatını kaybederken, saldırgan 25 yaşındaki H. A. ise gözaltında tutuluyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz