Askon’dan Arıkan’a Ziyaret

Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Adana Bölge Müdürlüğü'ne yeni atanan Abdulkerim Arıkan, toplumun en dinamik...

Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Adana Bölge Müdürlüğü'ne yeni atanan Abdulkerim Arıkan, toplumun en dinamik kesimlerine hitap ettiklerini belirterek, yeni yetişen nesle kurumu sevdirmek için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Anadolu Aslanları ve İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bir süre önce YURTKUR Adana Bölge Müdürlüğü görevine atanan Abdulkerim Arıkan’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileğinde bulundu. Burada konuşan Çalışkan, Arıkan’ın bundan önceki görevlerinde de başarılı çalışmalara imza attığı yorumunda bulunarak, kurum içinde bölge müdür yardımcılığı görevinde yaptığı çalışmalar neticesinde Arıkan’ın bölge müdürlüğü görevine atandığını söyledi. Çalışkan, “Gençlerimizin, eğitim öğretim kurumlarında daha sağlıklı eğitim almaları açısından öğrencilerin kaldığı bu kurumların, bölgemiz için çok önemli” ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren YURTKUR Adana Bölge Müdürü Abdulkerim Arkan da, “Toplumun en dinamik kesimine hitap ediyoruz ve onlara hizmet vermekte bizim görevimiz. Geniş bir bölgede ve genç bir nesle hizmet vermek için buradayız. Genç nesle bu kurumu sevdirmek için çaba sarf edeceğiz. Bu gençler, ailelerinden ayrılarak kazandığı üniversite için bizim kurumumuza geliyor. Burada huzurlu bir şekilde kalmak ve eğitim öğretimini sorunsuz sürdürmek istiyor" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: