Askon'dan Büyükşehir'e Sitem

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, mezarlıklarda defin işlemleri sırasında vatandaşların ayakta kalmaması için sandalye...

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, mezarlıklarda defin işlemleri sırasında vatandaşların ayakta kalmaması için sandalye temin etmek istediklerini ancak Adana Büyükşehir Belediyesi'nin buna olumsuz yanıt verdiğini bildirdi.

Çalışkan, yaptığı açıklamada, toplum yararına çalışan bir kuruluş olarak, vatandaşları rahatlatmak açısından mezarlıklara sandalye temin etme işini üstlenmek istediklerini bunun için de Adana Büyükşehir Belediyesi'ne dilekçeyle başvurduklarını belirtti.

Aldıkları cevapta 'Sandalyelerimiz var, gereken zaten yapılıyor' ifadesinin kullanılarak taleplerinin reddedildiğini belirten Çalışkan, "Biz de bir defin işlemi sırasında fotoğraf çektik ve görüntünün hiç de Büyükşehir Belediyesi’nin bize yazmış olduğu cevap gibi olmadığını belgeledik. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a konuyu ilettik ama bir dönüş olmadı" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: